Merkevarer/brands

Merkevarer/brands

Paslode

Paslode er en av verdens største og mest innovative produsenter av produkter for innfesting i tre. Ikke minst de slangefrie festeverktøyene som spiker-, stift-, dykkert- og krampepistoler er de fleste profesjonelle håndverkere kjent med.

Paslode ble etablert i 1935 i USA og er i dag en sentral del av ITW-konsernet. Virksomheten har alltid vært i forkant av utviklingen og har funnet opp mange av de teknologiene som i dag er standard i byggebransjen.

Les mere

Adjufix

Adjufix er utviklet i Norge på 80-tallet og er et komplett system for montasje av dører og vinduer. Enten du er profesjonell håndverker eller forbruker så er systemet lett å ta i bruk. Systemet består av en hylse som skrus inn i karmen og en tilhørende skrue. Det finnes ulike materialer å feste i, samt forskjellig utførelse på vinduet eller døren som skal festes, og Adjufix har et system for sikker og enkel innfesting uansett forhold.  

Se under produkter for mer informasjon. 

NKT Fasteners

NKT Fasteners har nærmere 100 års erfaring med å produsere og levere skruer til byggebransjen.                                                                                                            Mange generasjoner av håndverkere og seriøse gjør-det-selv-folk har gitt deres tillitt til kvalitetsproduktene som har blitt utviklet og testet på vår egen fabrikk i Middelfart i Danmark. Vi samarbeider tett med sluttbrukeren for å hele tiden utvikle og optimere våre produkter og løsninger, slik at innfestingsarbeidet er sikkert, enkelt og effektivt – og ikke går på kompromiss med kvaliteten.

Les mere

Spit

SPIT er merket for deg som jobber profesjonelt med byggeoppgaver i stål, betong og gips. I sortimentet vårt finner du festeverktøy og festeprodukter av høyeste kvalitet: Kjemiske og mekaniske ankere til feste, gass- og kruttdrevet skuddmontasje, boring, meisling og diamantteknikk

Les mere