Vinn en Paslode IM90Ci

Vinn en Paslode IM90Ci

Konkurrencebetingelser

Alle som melder seg på nyhetsbrevet senest 10. mars deltar i konkurransen om en Paslode IM90Ci (købsværdi 6990,- eks mva.). Vinneren blir trukket ut 11. mars og vil bli varslet direkte.

 

Paslode IM90Ci er en av våre mest populære spikerpistoler til festing på tre
– og det er det god grunn til.

Den er lett, slangefri og full av power. Ingen slanger som henger fast eller kommer i veien. Ingen kompressorer som skal flyttes, startes og vedlikeholdes. Pistolen er klar til å skyte når du er. Hver gang. IM90Ci bruker nemlig ekte helårsgass og har en integrert temperatursensor som automatisk justerer gassdoseringen. Det betyr at du kan skyte slangefritt året rundt uten å måtte skifte gasspatron eller doseringsventil.

 

 

Nyheter og tips du kan bruke til noe

Du blir ikke begravd i e-poster. Vi sender deg vårt nyhetsbrev cirka én gang i måneden, og det inneholder masse nyttig kunnskap:

- Produktnyheter fra Paslode, SPIT, Adjufix og NKT Fasteners

- Smarte løsninger for innfesting som kan gjøre hverdagen enklere

- Slik får du mest ut av verktøyet

- Bransje- og sesongtrender som ruster deg for å betjene kundene dine enda bedre

- Generelle tips og gode råd for å optimalisere arbeidet

 

 

ITW Construction respekterer din rett til personvern. Vi bruker bare informasjonen din til å motta relevante nyhetsbrev fra oss, og selvfølgelig gir vi ikke informasjonen din videre til andre. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å bruke lenken i e-posten, eller ved å kontakte oss direkte. Les vår Personvernerklæring her.