ADJUFIX

- Slik monterer vi vinduer og dører i Norden

Om du spør en svensk håndverker om hvordan han eller hun foretrekker å montere dører og vinduer, vil personen sannsynligvis fortelle om montasjesystemet Adjufix.

De siste 30 årene har Adjufix satt standarden for hvordan vinduer og dører monteres i Sverige. Systemet er anerkjent av fagfolk for sin kvalitet, pålitelighet og ikke minst enkle innfestning.

Det innebærer ikke bare at de fleste håndverkere velger Adjufix for innfestningsoppdrag, men også at ledende vindu- og dørprodusenter i Norge og Sverige formonterer Adjufix-karmhylser i karmene før leveransen.

Det opprinnelige vindu- og dørmonteringssystemet

Adjufix er et godt likt nordisk system som inneholder alle komponenter du trenger som håndverker.

Systemet inneholder justerbare karmhylser og nivåklosser, spesiallagde skruer, betongskruer, plugger, karmpropper, distansebrikker, beslag og en rekke verktøy og hjelpemiddel for montasje som gjør det enkelt å montere karmene.

I tillegg er det en stor fordel at Adjufix kan brukes ved montering av vinduer og dører i alle typer av veggmaterialer – selv når to vinduer skal monteres rett ved siden av hverandre. 

 

Fordeler også for fremtiden

Adjufix har fordeler som strekker seg lenger enn selve monteringen. Adjufix har beviset sin lange livslengde gjennom bruk i flere tiår , og systemet utmerker seg spesielt ved å være enkelt å justere i etterkant. Vinduer og dører som er ofte er åpne trekker seg ofte ned med tiden, men med Adjufix er det enkelt å justere dette slik at de sitter perfekt.

Adjufix finner du i de aller fleste byggevarebutikker rundt om i landet. Her kan du også kjøpe komplette monteringssett, enkelte komponentpakker og smarte Premium pakker som er en sortimentkoffert med et utvalg av de mest bruke komponentene. Den inkluderer den unike hylsen av korrosjonsbestandig zink som skrues inn fra karmens utside og forhindrer at trematerialet splittes rundt hullet. Med andre ord kunne det ikke vært enklere å få en uunnværlig verktøykasse med alt som trengs for å montere vinduer og dører.