NKT FASTENERS

-  Godt håndverk gjennom generasjoner

NKT Fasteners har nærmere 100 års erfaring med å produsere og levere skruer til byggebransjen.

Flere generasjoner av håndverkere og andre kvalitetsbevisste sluttbrukere har stor tillit til kvalitetsproduktene som har blitt utviklet og testet på vår egen fabrikk i Middelfart i Danmark. Vi samarbeider tett med sluttbrukeren for å hele tiden utvikle og optimere våre produkter og løsninger, så innfestingsarbeidet er sikkert, enkelt og effektivt – og ikke går på kompromiss med kvaliteten.

Den avgjørende detaljen

Innfesting handler om tillit. Produktene er en viktig del av ethvert bygg som gjør at kvalitet og pålitelighet er helt avgjørende for resultatet. Dette er alle håndverkere klar over, og derfor velger man de produktene for innfesting som har bevist sin verdi gjennom flere år.

 

Skruer og bolter til den profesjonelle

Til både den profesjonelle håndverkeren og til industriell bruk tilbyr vi et stort sortiment av skruer og bolter pluss utallige andre produkter til innfesting. Utvalget dekker de fleste behov som finnes, og kvaliteten er alltid på topp. Derfor er det så mange profesjonelle som automatisk legger de blå eskene i kurven når de skal velge produkter for innfesting.

 

Men også til privatmarkedet

Private kjenner også til NKT Fasteners. I hvert fall for de som setter pris på god kvalitet.

Se vårt utvalg av produkter på hjemmesiden. Kanskje det er et produkt som løser oppgaven din bedre enn det du bruker nå?