Paslode ­

-  alltid først med nytenkning av skuddpistoler for tre

Paslode er en av verdens største og mest innovative produsenter av produkter for innfesting i tre. Ikke minst de slangefrie festeverktøyene som spiker-, stift-, dykkert- og krampepistoler er de fleste profesjonelle håndverkere kjent med.
Paslode ble etablert i 1935 i USA og er i dag en sentral del av ITW-konsernet. Virksomheten har alltid vært i forkant av utviklingen og har funnet opp mange av de teknologiene som i dag er standard i byggebransjen.

Paslode er først ute med det nye

I 1959 utviklet virksomhetens oppfinnsomme ingeniører og verktøykonstruktører verdens første trykkluftverktøy – en krampepistol. Det ble startskuddet for en revolusjon som lettet arbeidsbyrden og økte produktiviteten markant for håndverkere over hele verden, og som har bredt seg til en lang rekke verktøy.

Neste skritt var å gjøre håndverkeren fri for ledninger og slanger. Verdens første slangefrie spikerpistol ble lansert av Paslode på 1980-tallet, og den teknologien har siden den gang gjort stor forskjell for håndverkere i alle deler av verden. I dag er Paslode fortsatt i førersetet med markedets eneste slange- og ledningsfrie coilspikerpistoler, og det revolusjonerende Ci-systemet som automatisk regulerer gassdoseringen i forhold til temperaturforholdene.

 

Et stort sortiment av produkter til innfesting i tre

Som nevnt er Paslode eid av ITW, og derfor er det hos oss du finner de beste, mest pålitelige og mest innovative løsningene for innfesting. Vi tilbyr gass- og trykkluftdrevne verktøy, tilhørende forbruksvarer og kompressorer, samt et av markedets største, mest komplette sortiment av bygningsbeslag.

Les mer om de utvalgte innovative produkter fra Paslode nedenfor. Kanskje får du en ide som hjelper deg med å jobbe på en smartere måte.