SPIT

– et sterkt program for stål, betong og gips

SPIT er merket for deg som jobber profesjonelt med byggeoppgaver i stål, betong og gips. I sortimentet vårt finner du festeverktøy og festeprodukter av høyeste kvalitet: Kjemiske og mekaniske ankere, gass- og kruttdrevet skuddmontasje, boring, meisling og diamantteknikk.

Verdensmestere i innfesting

SPIT ble etablert av en oppfinnsom fransk ingeniør som var den første som så mulighetene i å bruke kruttdrevne verktøy til stål og betong. Den første kruttdrevne spikerpistolen kom på markedet i 1951, og siden har SPIT vært ledende på området. I dag velger kvalitetsbevisste håndverkere over hele verden de kjente oransje verktøyene, når bare det beste er godt nok.

SPIT er en del av ITW-konsernet, og derfor er det hos oss du finner de ypperste kvalitetsproduktene for festing i stål, betong og gips.

 

Effektivitet, sikkerhet, komfort

Hvert eneste verktøy fra SPIT har tre formål. Det skal spare tid, forbedre sikkerheten og øke komforten for deg som håndverker.

Det er alltid mulig å bli et hakk bedre, og derfor arbeider SPITs utviklingsavdeling hele tiden på nye ideer til forbedringer. Det betyr at sortimentet hvert år oppdateres med nye og innovative produkter.

 

Bli klokere på SPIT

Nedenfor finner du utdypende informasjon om produktsortimentet vårt fra SPIT. Det er viktig å følge med fordi det hele tiden blir utvilklet nye og spennende produkter som hjelper deg med å jobbe enda mer effektivt, sikkert og komfortabelt.