Landsdekkende roadshow setter fokus på gassverktøy
Landsdekkende roadshow setter fokus på gassverktøy

Landsdekkende roadshow setter fokus på gassverktøy

20-06-2018 Generelle nyheter

Sist uke startet Optimeras roadshow. Nå kjører semitrailerne, fylt med verktøy og festemidler, nordover hvor håndverkere kan se frem til et brak av en fest i Hamar 5. juni.

Torsdag 24. mai kickstartet Optimera sitt årlige VFA-show på Montér Stabekk med stor suksess. Neste stopp er Montér Hamar 5. juni. Her kan håndverkere se frem til et brak av en fest med demonstrasjon av verktøy og festemiddelsløsninger, underholdning, mat og drikke.

Sparer tid med gassverktøy

ITW Construction Products er blant de utvalgte leverandørene som er med på roadshowet, og de gleder seg til fortsettelsen. Salgsdirektør Rolf Petter Dørum sier at ITW vil sette fokus på gassverktøy:

  • Håndverkere har i større grad fokus på hvordan de kan effektivisere arbeidsdagen uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vi vil derfor sette fokus på våre gassverktøy fordi potensialet for tidsbesparelser er enormt, sier han og utdyper:

 

  • Med gassverktøy trenger man ikke å håndtere kompressorer og luftslanger, og man sparer derfor enormt mye tid på et skifte fra luft til gass. Under roadshowet møter vi sluttbrukerne, som vi ikke ellers møter så ofte, og vi vil både fortelle og vise om fordelene med gassverktøy. Samtidig vil de besøkende få mulighet til å prøve ulike løsninger.

Komplett program til montasje i tre og betong

Med et bredt utvalg av anerkjente varemerker som Paslode, Spit, NKT Fastners og Adjufix, har ITW totalløsninger til alle typer festemiddelsoppgaver i tre, betong, stål og gips. I tillegg til å vise frem konkrete festemiddelsløsninger, understreker Dørum at håndverkerne vil få stor mulighet for å få svar på spesifikke festemiddelsløsninger:

  • Verktøy og festemidler er stadig under utvikling og det stilles store krav til kunnskap, sortiment og kompetanse for den aller beste innfestingen. Vi deltar på roadshowet for hjelpe den profesjonelle håndverkeren til å holde seg oppdatert om nye løsninger.

Vi gleder oss til å komme rundt om i landet og få noen gode dager i uhøytidelige rammer med fokus på effektiv innfesting for håndverkeren, uansett hvilken oppgave man står overfor.

For mer informasjon, kontakt:
Tine Ekkelund Kristensen | Nordic Content Coordinator, ITW Byg |
+45 21 46 81 21 | tek@itwbyg.dk

For mer bildemateriale og koordinering av intervju, kontakt:
Sunniva Ottersen Bærug | Kommunikasjonsrådgiver, Perfekta PR | 
+45 27 59 69 73 | sunniva@perfektapr.dk

Bildetekst til medsendt materiale:

God stemning på første dag av Optimeras Roadshow.