Jobb hos oss

Jobb hos oss

Jobb hos ITW

Kunne du tenke deg å bli vår nye kollega?

ITW er en mangfoldig arbeidsplass. Både for kvinner og menn. Hos oss i ITW er du med på å sikre byggevaremarkedet med kvalitetsprodukter fra noen av markedets beste merkevarer.

Vi søker deg som aktivt bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø gjennom trygghet, tillit og respekt for hverandre. Du har positive og gode holdninger, du er prestasjonsorientert, ansvarsfull, kundeorientert og serviceinnstilt.

I ITW Construction Products AS ser først og fremst etter deg med erfaring innen salg og support.

I ITW globalt har vi mange ulike stillinger. Men i I ITW Construction products AS ser først og fremst etter deg med erfaring innen salg og support. Som en del av en global virksomhet med kontorer i hele verden er der dessuten gode muligheter for karriereveier både horisontalt og vertikalt, både nasjonalt og internasjonalt.

 

Vi ønsker deg med gode holdninger, verdier, samarbeidsevner, høy motivasjon og eget initiativ som vi vil ha med oss for å fortsette å gjøre ITW til en foretrukket og viktig aktør. 

Er du interessert i at bli en del ITW, kan du sende din søknad og CV til job@itwdk.com. Vær vennlig å angi hva slags type jobb du ser etter i emnefeltet. Deretter kontakter vi deg, hvis der blir en stilling ledig, som matcher dine kvalifikasjoner.

 

Har du spørsmål vedrørende jobb og karrieremuligheter, er du velkommen til at kontakte HR Partner Kamille Smed Kristensen på telefon +45 22650182.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!