Om ITW Norge

Om ITW Norge

ITW Construction Products Norge

ITW Construction Products  AS er en av Norges ledende leverandører på innfestingsprodukter til byggevarebransjen.  Hver dag arbeider vi målrettet på å utvikle nye, mer intelligente produkter og tjenestekonsepter som kan lette festeoppgaver for snekkere, entreprenører og rådgivende ingeniører under alle byggets faser.

Sortimentet vårt dekker alle typer festeoppgaver i tre, betong, stål og gips – og det er markedets bredeste. Vår portefølje omfatter pt. mer enn 5.000 artikler og vi oppdaterer hvert år sortimentet med nye spennende produkter og mer intelligente løsninger, som sparer tid, forbedrer kvaliteten og øker komforten for de utførende på byggeplassen. Med andre ord er produktene våre skapt for sikre effektivt feste i alle byggets faser.

Sortimentet er primært bygd opp rundt:

  • Paslode
  • SPIT
  • NKT Fasteners
  • Adjufix

 

Med disse fire anerkjente produktmerkene i ryggen står vi sterkt i konkurransen om leveranser til både det norske og det europeiske markedet.

Produktene våre utvikles og produseres på ITWs egne fabrikker, blant annet i Danmark, og selges gjennom eksisterende detaljhandel. Sortimenter inkluderer, i tillegg til skuddverktøy av høy kvalitet, også forbruksvarer som spiker, skruer, bygningsbeslag, bolter, plugger og ankere, kjemisk forankring, gjør-det-selv-produkter, kjeder, kjedetilbehør, annet verktøy m.m.

Vårt nordiske hovedsete i Middelfart i Fyn sysselsetter ca. 250 ansatte med blant annet produksjon på en av verdens mest avanserte skruefabrikker, logistikk i hele Norden og våre europeiske fabrikker, produktutvikling, verktøyservice, administrasjon og markedsføring.


ITW Construction Products AS het tidligere Nordisk Kartro.
Kartro har holdt på som et handelshus siden 1930-tallet, men ble i 2005 kjøpt av ITW og omprofilert i 2008.
I 2009 la vi om distribusjonsmåten vår fra direktesalg til forhandlersalg. All vår omsetning går nå gjennom flere distribusjonspartnere.

 

Vår desentraliserte forretningsmessige tilnærming skaper optimale forutsetninger for lokal forankring. Vi legger vekt på kvalitet, samarbeid, ansvarlighet, gode relasjoner internt og eksternt, samt åpen kommunikasjon. På denne måten sikrer vi at vi alltid leverer den beste opplevelsen for våre kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere.